AID 2

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

 

Vergeet niet om in je bericht je volledige naam en email-adres te

vermelden, zodat we contact met je kunnen opnemen!

Of whatsapp naar: 0613883244

Huize de Hemel

Waarde aardbewoners,

Hierbij een stuk van het meest hemelsche huis in de wereld: Huize de Hemel.

Sinds Nji-Sri in Wageningen zit aan de Nieuwstraat bestaat er ook een Hemel boven de sociëteit. Hierdoor zijn wij ook meteen het oudste huis van Nji-Sri. Een plek waar alleen de leukste leden kunnen wonen. 2 meter boven onze favoriete kroeg wonen we met 3 mannen en soms een huisdier. Naast dat we elk jaar 6 nieuwe huisgenoten krijgen in de vorm van een nieuw bestuur wonen we natuurlijk in het epicentrum van de verenigingswereld, niks ontgaat ons. Wil jij deze sfeer komen proeven? Kom dan bij ons logeren!

Rest ons niks anders dan te sluiten middels een Hemelsch

Slamat!

Huize de Hemel

Anno 2006

 

Huize de Hemel

Het Leeuwenhol

De riante villa ’t Leeuwenhol is sinds 2016 het dispuutshuis van D.L.D. Doerga. Vrijstaand in één van de pittoreskste wijken van Wageningen is dit zondermeer het mooiste verenigingshuis van D.L.V. Nji-Sri. De kleurrijke tuin, gelegen op het zuiden, is erg geschikt om te barbecueën, een biertje te nuttigen of te genieten van de zon. Daarnaast is het centrum (lees de soos en jojo’s) op loopafstand en de campus op een kleine tien minuten fietsen.
Op ’t Leeuwenhol wonen wij met 5 heren. We eten nagenoeg elke avond samen en zijn niet vies van een biertje of een goed gesprek. Eens in de week hebben wij een huisavond die altijd in het teken staat van gezelligheid. Van zomaar naar Amsterdam rijden tot de soos onveilig maken, het kan allemaal. Een soosavond met de holbewoners heeft altijd iets extra’s, met de salmaritrein als meest recente hoogtepunt. Verder gaan we ook één keer per jaar op een legendarisch huisweekend, als het kan naar een goedkoop land in Oost-Europa.
Vaak hoor je andere huizen die zichzelf kronen tot mooiste verenigingshuis. Maar na dit stukje te hebben gelezen weet u gelukkig hoe het echt zit.

Slamat!

De Heren van ‘t Leeuwenhol

Het Leeuwenhol

Casa Kattegat

Hoi toekomstige studenten van Wageningen,

Wij zijn casa het kattengat. We wonen met 4 jongens recht tegenover de lebo, dus zo’n 10 min van het centrum. In ons huis op de hollandseweg zijn we voornamelijk te vinden in de woonkamer op bank. Verder eten we altijd met de gasten die thuis zijn en pakken we samen wat feestjes. Zoek je nog een slaapplek voor tijdens de aid, stuur ons dan een berichtje!

Casa Kattegat

Adres

Nieuwstraat 2

6701 DE Wageningen
Telefonisch

D.L.V. Nji-sri

+317841974 
Email

Bestuur

bestuur@nji-sri.nl