C.M.G. Draupadi

C.M.G. Draupadi werd geboren op 14 Juli 2008, toen onze meiden het idee kregen dat er een frisse, feministische wind in de vereniging nodig was. De letters C.M.G. staan voor Confronterend Meiden Genootschap. Confronterend betekend problemen aantonen met feiten, niet bang zijn om uitspraken te doen. Dus sterk in je schoenen staan en vooral niet op je mondje gevallen zijn.

 

Wij, als meiden die van aanpakken houden, hebben de best mogelijke bedoelingen met de vereniging. Wij willen op een directe maar genuanceerde manier de feiten en problemen binnen de vereniging en sociëteitsmuren aan het licht brengen en het aanpakken hiervan stimuleren.

 

Het volgende gedeelte van onze afkorting spreekt voor zich; meiden. Wij zijn een groep meiden die allen actief zijn binnen de vereniging, ons willen inzetten en bovendien een hechte vriendinnengroep zijn. C.M.G. Draupadi staat voor confrontatie, girlpower, gezelligheid, gerechtigheid, schoonheid en lef. Dit denken wij over te brengen door het organiseren van activiteiten en het stimuleren van goede initiatieven.

Als laatste, de naam Draupadi. Draupadi is een figuur uit de Mahabharata. Zij wordt gezien als de eerste feminist uit de Indische heldenepos. Draupadi is een sterke vrouw met een duidelijke eigen wil, zij staat sterk in de wereld die wordt gedomineerd door de mannen. Ook is Draupadi mededogend en vrijgevig. Activiteiten die wij ondermeer samen ondernemen zijn borrelen, sporten (is zo af en toe noodzakelijk), discussiëren en bovenal te genieten van al het goede in het leven!

Wij, meiden van Draupadi, nodigen je uit om kennis met ons te maken in het mooiste stukje van Wageningen, genaamd sociëteit Nji-Sri!

Slamat!

Adres

Nieuwstraat 2

6701 DE Wageningen
Telefonisch

D.L.V. Nji-sri

+317841974 
Email

Bestuur

bestuur@nji-sri.nl