C.M.G. Draupadi

C.M.G. Draupadi is geboren op 14 Juli 2008. C.M.G. staat voor Confronterend Meiden Genootschap. Voor ik verder ga hieronder eerst even een definitie van Confronterend, aangezien dit vaak een negatieve klank met zich meebrengt: Confronteren is met  feiten, problemen tonen.

Zoals een ieder kan lezen hebben wij met deze naam de beste mogelijke bedoelingen met de vereniging. Wij willen op een kalme en bedeesde manier de feiten en problemen binnen de vereniging en sociëteitsmuren aan het licht brengen en ook daar waar nodig te stimuleren.

Het volgende gedeelte van onze afkorting spreekt voor zich; meiden. Wij zijn een groep meiden die allen actief zijn binnen de vereniging en zich willen inzetten voor de vereniging en sociëteit. C.M.G. Draupadi staat voor confrontatie, girlpower, gezelligheid, gerechtigheid, schoonheid en lef. Kortom: een frisse wind door de sociëteit.

Dit denken wij te bereiken door het organiseren van activiteiten en het stimuleren van goede initiatieven. Als laatste, de naam Draupadi. Draupadi is een figuur uit de Mahabharata. Zij word gezien als de eerste feminist uit de indische epos. Draupadi is een sterke vrouw met een duidelijke eigen wil, zij staat sterk in de wereld die word gedomineerd door de mannen. Ook is Draupadi mededogend en vrijgevig. Activiteiten die wij ondermeer samen ondernemen zijn borrelen, sporten (is zo af en toe noodzakelijk), discussiëren en bovenal te genieten van al het goede in het leven!

Wij, meiden van Draupadi, nodigen je uit om kennis met ons te maken in het mooiste stukje van Wageningen genaamd sociëteit Nji-Sri!

Slamat!

C.M.G. Draupadi

Adres
Nieuwstraat 2
6701 DE Wageningen
 
Telefonisch
Dhr. F.A.M. Bongers,
President

Telefoon: 06 12552263


 

Email
bestuur@nji-sri.nl