C.D. Draupadi

Confronterend Dispuut Draupadi zag op 6 april 2022 het levenslicht, dit dispuut werd opgericht vanuit C.M.G. Draupadi op 14 Juli 2008. De letters C.D. staan voor Confronterend Dispuut. Confronterend betekend problemen aantonen met feiten, niet bang zijn om uitspraken te doen. Dus sterk in je schoenen staan en vooral niet op je mondje gevallen zijn.

 

Wij, als leden die van aanpakken houden, hebben de best mogelijke bedoelingen met de vereniging. Wij willen op een directe maar genuanceerde manier de feiten en problemen binnen de vereniging en sociëteitsmuren aan het licht brengen en het aanpakken hiervan stimuleren.

 

Wij zijn een groep die allen actief zijn binnen de vereniging, ons willen inzetten en bovendien een hechte vriendengroep zijn. C.D. Draupadi staat voor confrontatie, progressiviteit, inclusiviteit, gerechtigheid, schoonheid en lef. Dit denken wij over te brengen door het organiseren van activiteiten en het stimuleren van goede, vooruitstrevende initiatieven.

Als laatste, de naam Draupadi. Draupadi is een figuur uit de Mahabharata. Zij wordt gezien als de eerste feminist uit de Indische heldenepos. Draupadi is een sterke vrouw met een duidelijke eigen wil, maar toch mededogend en vrijgevig. Activiteiten die wij ondermeer samen ondernemen zijn borrelen, sporten (is zo af en toe noodzakelijk), disputeren en bovenal te genieten van al het goede in het leven!

Wij, leden van Draupadi, nodigen je uit om kennis met ons te maken in het mooiste stukje van Wageningen, genaamd Sociëteit Nji-Sri!

Slamat!

Adres

Nieuwstraat 2

6701 DE Wageningen
Telefonisch

D.L.V. Nji-sri

+317841974 
Email

Bestuur

bestuur@nji-sri.nl