Dispuut Semar

Dispuut Semar zag het licht als Dispuut van de DLV Nji-Sri op 13 november 1975. Inmiddels is Semar het oudste en grootste Dispuut van de vereniging en heeft in haar bijna 50 jarig bestaan al veel bijgedragen aan de vereniging en is er een hecht netwerk opgebouwd tussen de schoolgaande leden en de reünisten.

Het figuur Semar uit de Mahabarata kent een lange geschiedenis, welke zich uit in de normen en waarden waar het dispuut anno nu voor staat. Zo is Semar een gemengd Dispuut en worden de leden aangemoedigd om een sterke eigen identiteit te ontwikkelen. Al bijna een halve eeuw wijzen de leden van Dispuut Semar met hun vingertje en helpen zij anderen met het verbreden van hun blikveld door erop te hameren dat niet alles zo zwart-wit is als het aanvankelijk lijkt. Bij het samenkomen op de wekelijkse borrels vliegen de meningen je om de oren en zo blijkt dat een Semaritaan niet voor één gat te vangen is.

De band wordt nog eens extra versterkt op de weekendjes weg, zomervakanties en het zeilweekend met alle reünisten. Deze weekenden worden gekenmerkt door bourgondisch genieten en proosten we op onze buiken.

Boven alles kenmerkt Semar zich door de gezelligheid en een hechte onderlinge band. Het zal jullie dan ook niet zijn ontgaan, dat het geen feest is zonder een Semaritaan!

Op de Buik!

Dispuut Semar