Casa Cabaal 

Faka neefjes en nichtjes,

Wij zijn Casa Cabaal,
We vallen onder het categorie: Fenomenaal,
Het meest beboete Nji-Sri huis,
We hebben geen fornuis,
We hebben wel een kookplaat,
Haha bilnaad,
Kom bij ons radje draaien en pintelieren,
Zegevieren!

Slamatjes x

Huize de Hemel

 

Waarde aardbewoners,

Hierbij een stuk van het meest hemelsche huis in de wereld: Huize de Hemel. Sinds Nji-Sri in Wageningen zit bestaat er ook een Hemel boven de sociëteit. Hierdoor zijn wij ook meteen het oudste huis van Nji-Sri. Een plek waar alleen de leukste leden kunnen wonen. Twee meter boven onze favoriete kroeg wonen wij nu met twee vrouwen en een man om het testosteron aan te vullen én om de twee kwekkende meiden in toom te houden. Naast dat we elk jaar zes nieuwe huisgenoten krijgen in de vorm van een nieuw bestuur wonen we natuurlijk in het epicentrum van de verenigingswereld, niks ontgaat ons. Wij zijn op de hoogte van alle thee, en zo niet, laat het ons dan vooral weten! Doordat de deur van iedereen altijd openstaat lopen wij zo bij elkaar binnen en komt het vaak voor dat we een SOG-momentje hebben op een van de kamers, waarbij bestuur dan vaak ook even komt buurten. We eten vrijwel elke avond samen en zeker in deze tijd kunnen we elkaar nog vaker lastig vallen. Kortom, het is altijd gezellig (en schoner dan ooit) bij ons in de hemel.
Rest ons niks anders dan te sluiten middels een Hemelsch,

Slamat!

Huize de Hemel

Casa Kattegat

 

Hoi toekomstige studenten van Wageningen,

 

Wij zijn casa het kattengat. We wonen met 4 jongens recht tegenover de lebo, dus zo’n 10 min van het centrum. In ons huis op de hollandseweg zijn we voornamelijk te vinden in de woonkamer op bank. Verder eten we altijd met de gasten die thuis zijn en pakken we samen wat feestjes. Zoek je nog een slaapplek voor tijdens de aid, stuur ons dan een berichtje!

Slamat!

Casa Kattegat

 

Het Leeuwenhol

De riante villa ’t Leeuwenhol is sinds 2016 het dispuutshuis van D.L.D. Doerga. Vrijstaand in één van de pittoreskste wijken van Wageningen is dit zondermeer het mooiste verenigingshuis van D.L.V. Nji-Sri. De kleurrijke tuin, gelegen op het zuiden, is erg geschikt om te barbecueën, een biertje te nuttigen of te genieten van de zon. Daarnaast is het centrum (lees de soos en jojo’s) op loopafstand en de campus op een kleine tien minuten fietsen.
Op ’t Leeuwenhol wonen wij met 5 heren. We eten nagenoeg elke avond samen en zijn niet vies van een biertje of een goed gesprek. Eens in de week hebben wij een huisavond die altijd in het teken staat van gezelligheid. Van zomaar naar Amsterdam rijden tot de soos onveilig maken, het kan allemaal. Een soosavond met de holbewoners heeft altijd iets extra’s, met de salmaritrein als meest recente hoogtepunt. Verder gaan we ook één keer per jaar op een legendarisch huisweekend, als het kan naar een goedkoop land in Oost-Europa.
Vaak hoor je andere huizen die zichzelf kronen tot mooiste verenigingshuis. Maar na dit stukje te hebben gelezen weet u gelukkig hoe het echt zit.

Slamat!

De Heren van ‘t Leeuwenhol

Adres

Nieuwstraat 2

6701 DE Wageningen
Telefonisch

D.L.V. Nji-sri

+317841974 
Email

Bestuur

bestuur@nji-sri.nl