Jaarclubs

 JC Nakula

Wij zijn de eerst opgerichte jaarclub uit lichting ‘15I. Dit betekent dat we al een tijdje meegaan en langzaamaan tekenen van meubilarisatie aan het vertonen zijn, maar desalniettemin is er in essentie vrij weinig veranderd in onze onderlinge omgang. Op woensdagen eten we ’s avonds samen en dalen we aansluitend af naar de sociëteit. Hier zijn we te herkennen aan de betekenisloze herrie en de uitgesproken afschuw voor ons eigen clubdrankje, de zoete troep. Voor eenieder die door dit geblèr heen kan prikken, ontstaat echter ruimte voor een goed gesprek.
Jaarlijks staat er bij ons een clubweekend op de agenda. Na het fiasco van Praag (meer info op 06-31152914*) waarbij we bijna met minder leden terug moesten dan dat we mee hadden genomen, hebben we de weekenden daarna een wat veiligere omgeving gekozen, te weten Leeuwarden, Groningen en een gehucht in de Ardennen. Volgend jaar staat onze eerste pré-lustrumreis op het programma en hoewel we hebben besproken het groots aan te pakken, zal het geen ziel verbazen als het iets dufs als Lelystad wordt. Wij hebben het immers niet zo op plannen maken voor de toekomst.
Na onze pré-lustrumreis volgt vanzelfsprekend ons eerste lustrum. De exacte invulling is nog een paar langdurige discussies verwijderd van realisatie, maar de eerste ideeën zijn al geopperd. De lustrumcommissie gaat er, zodra ze weten dat zij deze kloteklus moeten gaan klaren, mee aan de slag om er een waardig festijn van te maken. Suggesties voor de invulling van ons lustrum kunt u altijd insturen naar de voorzitter van de lustrumcommissie (06 13605566).
Bent u niet overtuigd, maar bent u wel onder de indruk van de knappe koppen op de bijgevoegde foto? U kunt ons bereiken op 06 23601048 om mogelijkheden tot datediners, clubdates of meeloopavonden te bespreken. Ook te boeken voor feesten en partijen.

Slamat!
JC Nakula
*Belkosten kunnen in rekening worden gebracht, als dhr. Laan eindelijk naar Iran is afgereisd.

 JC Hanuman

Op 17 oktober 2017 is JC Hanuman opgericht. JC Hanuman bestaat uit een gevarieerde groep uit lichting 16’I. Hanuman is een figuur uit de Mahabharata. Hanuman is een van de enige apen binnen deze epos. Deze aap wordt gezien als een creatief figuur die altijd met ludieke oplossingen komen voor problemen. Wij als jaarclub kunnen ons hier aan relateren en omdat wij zelf ook een beetje gekkig zijn lopen wij regelmatig in een apenpak rond.
Wij eten elke week één keer samen maar komen ook vaak samen in de sociëteit. Hiernaast gaan we ook elk jaar op vakantie en gaan we bij onze ouders langs om ook iedereens thuis te zien. Kortom, organiseren wij binnen maar ook buiten de sociëteit gezelligheidsactiviteiten om de sfeer te behouden.

Slamat!
JC Hanuman

                 JC Vidura

JC Vidura

Onze jaarclub, opgericht in 2017, is ontstaan uit twee borrelgroepjes van lichting ‘16I, BG Pepernootjes en BG Five Shades of Grey. Toentertijd zijn wij eerst gefuseerd als BG Aandacht (waar onze prachtig leus en proost; ‘’Liefje, AANDACHT’’ vandaan komt), waarna wij als snel doorgingen als PJC Potentieel, waar vandaag de dag nog steeds in heel Nederland maar voornamelijk Wageningen stickers van te vinden zijn (u heeft deze befaamde gele met viooltjes bedrukte PJC Potentieel stickers vast weleens mogen aanschouwen). De viooltjes afgebeeld op deze stickers komen voort uit ons kenmerk, waar u ons op elke dinsdagavond nog steeds aan kan herkennen, het prachtige viooltje met onze paars-gele kleuren. Dinsdagavond komen wij nog altijd samen om te eten en borrelen, waarna wij ons verkassen naar de sociëteit. Nog even terugkomend op onze prachtige stickers, tijdens onze fietsvakantie naar het Drielandenpunt in Zuid-Limburg (het ‘’Hoogtepunt’’ van Nederland) hebben wij een route uitgezet met de stickers, zodat u deze tocht eveneens kunt meemaken. Hier is later een traditie uit voortgekomen, de jaarclub gaat nog steeds iedere zomer op fietsvakantie. Trouwens we hebben nog honderden stickers op voorraad dus u zal er nooit genoeg van krijgen. In de Mahabharata is Vidura een gerespecteerd adviseur van de Pandavas. Vidura staat voor wijsheid, neutraliteit, plichtsgetrouw, zelfbewust en het toonbeeld van normen en waarden. Deze eigenschappen zijn terug te vinden en proberen we te waarborgen in onze jaarclub. Bijvoorbeeld de neutraliteit, vanwege het feit dat geen van ons lid is van een dispuut of genootschap en wij dus een neutrale inzichten aan de vereniging kunnen bieden.

Slamat,                                                                                                                                                                                     

JC Vidura                                                                                                                                                                     

 

Adres

Nieuwstraat 2

6701 DE Wageningen
Telefonisch

D.L.V. Nji-sri

+317841974 
Email

Bestuur

bestuur@nji-sri.nl