Jaarclub Ganesha

Waarde leden,

 In de stukje willen wij, JC Ganesha, jullie graag meenemen in onze reis die wij tot nu toe binnen Nji-Sri gemaakt hebben.

Het begon allemaal op onze VIT waar de JC leden het al goed met elkaar konden vinden. Nina en Jan Wiebe hadden het bijvoorbeeld al heel gezellig op de terugweg, zo gezellig dat de anderen eerst dachten dat het nog wel eens een koppeltje kon zijn. Het klieren is er na de VIT bij beide nooit meer uitgegaan. Na de VIT is er tijdens de maandagen vaak geborreld, gelachen en zijn er heel wat gekke dingen gedaan wat uiteindelijk tot een borrelgroep heeft geleid. BG LosseLippen, want we hebben allemaal een vlotte babbel, was het idee. Later bleek ook nog eens dat wij goed met onze lippen bezig gingen binnen Nji-Sri, en zelfs binnen onze eigen BG. Ja ooit was er nog een tijd dat we allemaal single waren.

 Een van de hoogtepunten van ons bestaan als BG was toch wel het winnen van de biermeter competitie. Waar wij onze levers meteen maar even goed aan het nieuwe Nji-Sri leven hebben laten wennen.

Wij hebben als BG een super interessante Sexperience workshop gevolgd waar nieuwe apparaten hebben leren kennen en het een en ander aan trucjes in bed hebben geleerd. Ook onze eerste Sinterklaas samen was een denderende avond, vooral de Ice van Wendy was een spuitend succes. Een even spuitend succes als de borrel waar Isabella en Nicole door precies even veel bier te dringen erachter wilden komen wie nou meer kan drinken, tot op de dag van vandaag is dit een gaande discussie binnen onze JC.

 Na een jaar samen wisten we dat we ons nog harder binnen de vereniging wilden maken door officieel jaarclub te worden. Door als groep allerlei super leuke dingen te organiseren onder de naam PJC TintelendeTongen. Vanaf daar hebben wij gelukkig ook de #waarisbram niet meer hoeven gebruiken, omdat hij er altijd weer bij is! Als PJC zijn we samen een weekend naar Hamburg geweest, waar we op de eerste avond al bijna meteen weer uit ons hostel zijn gezet en toen liet Babette de volgende ochtend ook nog eens het brandalarm afgaan. Verder heeft Sten ons uitgebreid laten zien hoe je wolkjes in de koude lucht kan blazen. Ook hebben we een super gezellig Datediner gehad met als thema feestdagen, natuurlijk zijn wij met z’n allen nog sociëteit ingedoken, waar wij Frédérique nog nooit zo gelukkig, als met een karaoke microfoon, hebben gezien. Vooral voor Felix eindigde de avond goed, nadat hij als enige met zijn date het bed in is gedoken. Verder hebben was er ook het super vette TinderTintelendeTongen feest, waar wij eindelijk ons gewonnen fust, van de biermeter competitie, hebben aangeboden.

 Op 29 november 2022 was het dan eindelijk zover dat Isabella aan de ALV mocht presenteren dat wij jaarclub waardig zijn. Waar de ALV het gelukkig mee eens was, waardoor wij ons nu met trots JC Ganesha mogen noemen. We hebben dit de volgende dag meteen uitgebreid gevierd met een etentje om vervolgens natuurlijk weer in onze vertrouwde sociëteit te eindigen. Een plek waar wij de komende jaren nog heel erg vaak te vinden zullen zijn.

 Naar de ratten (en daar voorbij)