Jaarclub Nakula

Wij zijn de eerst opgerichte jaarclub uit lichting ‘15I. Dit betekent dat we al een tijdje meegaan en langzaamaan tekenen van meubilarisatie aan het vertonen zijn, maar desalniettemin is er in essentie vrij weinig veranderd in onze onderlinge omgang. Op woensdagen eten we ’s avonds samen en dalen we aansluitend af naar de sociëteit. Hier zijn we te herkennen aan de betekenisloze herrie en de uitgesproken afschuw voor ons eigen clubdrankje, de zoete troep. Voor eenieder die door dit geblèr heen kan prikken, ontstaat echter ruimte voor een goed gesprek.
Jaarlijks staat er bij ons een clubweekend op de agenda. Na het fiasco van Praag (meer info op 06-31152914*) waarbij we bijna met minder leden terug moesten dan dat we mee hadden genomen, hebben we de weekenden daarna een wat veiligere omgeving gekozen, te weten Leeuwarden, Groningen en een gehucht in de Ardennen. Volgend jaar staat onze eerste pré-lustrumreis op het programma en hoewel we hebben besproken het groots aan te pakken, zal het geen ziel verbazen als het iets dufs als Lelystad wordt. Wij hebben het immers niet zo op plannen maken voor de toekomst.
Na onze pré-lustrumreis volgt vanzelfsprekend ons eerste lustrum. De exacte invulling is nog een paar langdurige discussies verwijderd van realisatie, maar de eerste ideeën zijn al geopperd. De lustrumcommissie gaat er, zodra ze weten dat zij deze kloteklus moeten gaan klaren, mee aan de slag om er een waardig festijn van te maken. Suggesties voor de invulling van ons lustrum kunt u altijd insturen naar de voorzitter van de lustrumcommissie (06 136****6).
Bent u niet overtuigd, maar bent u wel onder de indruk van de knappe koppen op de bijgevoegde foto? U kunt ons bereiken op 06 23601048 om mogelijkheden tot datediners, clubdates of meeloopavonden te bespreken. Ook te boeken voor feesten en partijen.

Slamat!
JC Nakula
*Belkosten kunnen in rekening worden gebracht, als dhr. Laan eindelijk naar Iran is afgereisd.