Commissies

De AID commissie

Het voornaamste doel van de AID-commissie is natuurlijk het organiseren van de AID. Wij organiseren veel leuke activiteiten overdag, en ‘s avonds natuurlijk gave feesten. Hiermee hopen wij nieuwe leden te werven! Door deze activiteiten en feesten laten wij nieuwe studenten kennismaken met D.L.V. Nji-Sri. Ook zorgen wij tijdens de AID voor meer naamsbekendheid voor Nji-Sri, zodat ook na de AID studenten ons weten te vinden voor een feestje! Tijdens de AID kunnen de studenten zich inschrijven bij de vereniging.

Voor vragen, opmerkingen en ideeën kan gemaild worden naar aid@nji-sri.nl.

Namens de AID-commissie,

Slamat!

 

De Introductiecommissie

De Introductie Commissie (IC) is verantwoordelijk voor misschien wel het belangrijkste weekend van het jaar: de Verenigings Introductie Tijd (VIT). Aan de IC is de mooie taak toegewezen om ervoor te zorgen dat alles logistiek in orde is. Bovendien mag de IC de aspirant-leden begeleiden tijdens het weekend, terwijl zij de vereniging, de leden en, misschien wel het belangrijkste, elkaar leren kennen. Als IC zie je van heel dichtbij de hechte lichtingsband ieder uur sterker worden en zie je vriendschappen, die voor het leven zullen duren, ontstaan.

Na het weekend is de IC echter nog niet klaar. De net nieuwe aspirant-leden moeten namelijk nog wennen aan hun nieuwe omgeving. Velen zullen nieuw zijn in Wageningen en nog onbekend met het studentenleven. Om ervoor te zorgen dat ze de nieuwe kroeg gaan zien als hun thuis, begeleidt de IC de aspiranten door hun eerste weken binnen de vereniging. Hier zullen feesten, borrels en andere activiteiten worden georganiseerd die de verse studenten omtoveren tot echte Nji-Sri’ers met banden in iedere jaarlaag.

Slamat!

De Introductie Commissie

 

De Kalongs

De Kalongs is de activiteiten commissie van D.L.V Nji-Sri. Ze bestonden eerder uit de grote en de kleine Kalongs maar deze is sinds 1919 samengevoegd naar de huidige Kalongs. De Kalongs organiseren al sinds jaar en dag grotendeels de feesten in de sociëteit. Zo zijn er de terugkerende toppers als het hooifeest waarbij het stro je om de oren vliegen en het carnavals feest waarbij je de kans krijgt om je helemaal uit te dossen. Ook organiseren de Kalongs andere activiteiten voor de vereniging zoals de Handicap kroegentocht of borrels aan de Rijn. Bij de Kalongs kun je je fantasie de vrije loop laten, dit levert de meest vreemde ideeën op, zoals een  schuimparty, bier met vlaggen en het ballenbakfeest.

Kortom de Kalongs organiseren leuke activiteiten en hopen jullie een keer tijdens een van onze feesten aan de bar te mogen begroeten,

Slamat!

De Kalongs

 

De Acquisitiecommissie

Lid worden van de acquisitiecommissie is een geweldige manier om je professionaliteit te versterken en je bijdrage te leveren aan de vereniging. In de acquisitie commissie ben je bezig met het generen van inkomsten voor D.L.V. Nji-Sri doormiddel van sponsorschappen en werkdagen. Je werkt op professioneel niveau samen met bedrijven, begeleid werkdagen en denkt na over promotie. Mediazaken zijn ook aspecten die worden aangepakt door d

e acquisitie commissie, zo houdt de acquisitiecommissie de website bij, zorgen wij voor beeldmateriaal en maken wij promotie materialen.

 

Net als elke commissie vergaderen wij regelmatig en hebben wij verschillende functies, deze zijn: voorzitter, secretaris, penningmeester en algemeen lid.

 

De Eetcommissie

De eetcommissie heeft binnen D.L.V. Nji-Sri de mooie taak om eetavonden te organiseren voor de vereniging. Tijdens deze avonden wordt er gekookt voor tientallen leden die vervolgens gezellig kunnen bijpraten onder het eten. Voor zo’n avond wordt onze sociëteit omgetoverd tot een sfeervolle dinerzaal. Deze eetavonden zullen 1 of 2 keer per periode georganiseerd worden en hebben dit jaar elk een eigen landen thema, zoals Italiaans.

Als lid van de eetcommissie geeft het veel voldoening om de leden te zien smikkelen van de net gemaakte maaltijd. Voor een kleine bijdrage maken we zowel een hoofd- als nagerecht en na de maaltijd is er ook nog koffie en thee te verkrijgen zodat de leden rustig het eten kunnen laten zakken. De afwas wordt ook gedaan door de leden van de eetcommissie en dat kan net als het koken ook heel gezellig zijn. Ook helpt de eetcommissie tijdens de AID en tijdens de VIT voorzien zij ook iedereen van eten. 

Deze avonden bieden de leden van D.L.V. Nji-Sri een kans om elkaar op een andere manier te leren kennen dan de kroegenavonden en feesten. Daarnaast is het fijn om een avond niet te hoeven koken en te eten met een grote groep vrienden van je vereniging.

Slamat!

De eetcommissie

 

De Tapperscommissie

De Tapperscommissie “Bersulang” bestaat sinds 2014. Door de jaren heen zijn wij een gezellige groep van voornamelijk oudere leden, wier hun donderdagavonden graag inleveren om nog een keer achter de bar te mogen staan. Onze commissie vormt zich ook door zijn meerjarigheid, want tapperscommissie ben je natuurlijk voor meer dan één jaar. Daardoor zijn wij hechte groep geworden die iedere donderdag de bar bemannen en soms ook samen een leuke activiteit plannen om onze banden nog beter aan te halen. Voel jij je geroepen, Join dan onze troepen!

Slamat!

Tapperscommissie “Bersulang”

 

De Sportcommissie

De sportcommissie organiseert sport gerelateerde activiteiten om ervoor te zorgen dat de bierbuiken beperkt blijven en om fit te blijven. De grootste activiteit die elk jaar georganiseerd wordt is de batavierenrace waar de hardlopers hun talent laten zien. Ook zijn er verschillende kleinere activiteiten zoals de sportdag, zwembadfeest en de Deventer fietstocht.  Bij deze activiteit fietsen we vanuit de sociëteit in Wageningen terug naar onze oude sociëteit in Deventer en weer terug. Wie weet ziet u ons nog een keer sporten in onze groene Nji-Sri shirtjes.

Sportieve Slamat!

 

De sportcommissie

 

De Redactiecommissie

De Redactiecommissie is samen met de Redactie (bestaande uit reünisten) verantwoordelijk voor de Orang Peladang. De Orang Peladang is het verenigingsblad dat vijf keer per jaar uitkomt. Hierin staat verhalen van zowel de leden als de reünisten van D.L.V. Nji-Sri. De Redactiecommissie ontfermt zich over alle bijdragen vanuit de vereniging. Naast het verzamelen en verbeteren van de stukken van de leden, gaan we zelf ook opzoek naar mooie verhalen om een stukje over te schrijven. Dit kan een leuk feest zijn of een orginele activiteit, maar bijvoorbeeld ook een stage van een lid in het buitenland. Zo zorgen wij ervoor dat de Orang Peladang zo leuk en informatief mogelijk is voor zowel leden als reünisten.

Slamat!

De Redactiecommissie

 

De Mediacommissie

De mediacommissie is de nieuwste commissie binnen D.L.V. Nji-Sri en is de creatiefste commissie binnen onze vereniging! Deze commissie houdt zich bezig met foto’s maken op ledenavonden en open avonden, posters voor feesten ontwerpen en de sociale media kanalen beheren. Ben jij creatief en houd je van foto’s maken? Dan is deze commissie miss wel iets voor jou! 

 

Slamat!

 

De Mediacommissie

 

De Maatschappelijke Commissie Paropakāra

 

De Maatschappelijke Commissie Paropakāra is een van de nieuwste commissies binnen onze vereniging! De Maatschappelijke Commissie zet zich in voor de gemeenschap binnen en buiten Wageningen. Dit doen wij door activiteiten te organiseren, waardoor leden van onze vereniging hun steentje kunnen bijdragen aan de maatschappij en maatschappelijke bewustwording kan worden verhoogd. Dit kunnen hele uiteenlopende activiteiten zijn. Zo hebben wij benefietfeesten georganiseerd, hebben leden geholpen bij verpleeghuis Rumah Kita en is er collecte gelopen voor het KWF.

Slamat!

Adres

Nieuwstraat 2

6701 DE Wageningen
Telefoon

(0317)841974 
e-mail

bestuur@nji-sri.nl