Sponsoren

Bekijk hieronder de sponsoren van Nji – Sri

Bavaria

Wij zijn trots om te zeggen dat Bavaria ons bier sponsort, al vele jaren lang! Het Brabantse familiebedrijf levert al ons bier en enkele andere dranken en helpt ons ook vaak met andere sponsoring waardoor de vereniging soepeler draait.

Bekijk website

Gall & Gall

Sinds 2018 is Gall & Gall, gevestigd op de Stadsbrink 441, onze hoofdsponsor! De vestiging is al jaren leverancier van D.L.V Nji-Sri en door hun brede assortiment kunnen wij voorzien worden van alle sterke dranken en wijn die wij serveren binnen onze sociëteit.

Bekijk website

Het Poorthuis

Het Poorthuis is een eethuis in Wageningen waar u sfeervol kunt genieten van heerlijke gerechten. Het restaurant bevind zich in een monumentaal pand (anno 1850) in het centrum (Beuningstraat 1). Het is een voormalige stalling van koetsen. U voelt zich snel thuis in dit sfeervolle pand. Onze gerechten worden vers bereid en eigentijds gepresenteerd. Buiten de kaart om zijn er wisselende specials.

Bekijk website

Studentenwijzer

Studenten Wegwijzer is de website waar studenten leuke nieuwtjes en tips kunnen vinden. Ook kunnen studenten hier terecht voor belangrijke zaken als verzekeringen voor studenten, kortingen voor bijvoorbeeld laptops en makkelijke recepten!

Bekijk website